For real for real
Osataan me olla vakaviakin
Ortjo
Vuoden 2021 Baarimestari
14 vuoden työkokemus erilaisissa baareissa ja ravintoloissa.
Papereista löytyy Ravintolakokki, tarjoilija ja baarimestarin erikoisammattitutkinto.
Kilpailen myös cocktailkilpailuissa aina, kun löytyy kiva kilpailu ja aikaa.
Harrastukset: Videopelit, kaikenlainen nörtteily
Lemppari ruoka-annos ravintolassa: Tartar (alkuruoat yleensäkin)
Lempi artisteja: Poets of the Fall, Jack White
Viimeisin Lukemani kirja: Unreasonable Hospitality - Will Guidara
Lemmikki: Maine Coon kissa, nimeltä Morton
Antti
Tehtaasta baaritiskin taakse siirtynyt Puuseppä-baarimestari.
Innostus cocktaileihin heräsi 2017 kotiin ostetun baaritiskin myötä.
Pari vuotta kotona juomia tehtyä avautui mahdollisuus kokeilla työskentelyä ihan oikeassa baarissa koevuorojen merkeissä, josta jäi kipinä ja tarve alanvaihtoon.
Olen opiskellut oppisopimuksella baarimestariksi.
Motivoitunut ja alati alan trendeistä ja kehityssuuntien seuraamisesta kiinnostunut tekijä
Kilpailen myös cocktail kilpailuissa, jos kilpailu säväyttää.
Harrastukset: Pelit (laudalla tai video muodossa, ihan sama) ja ruoanlaitto
Lemppari ruoka-annos ravintolassa: Nyt maistuis tacot (simppelit annokset viehättää)
Lempi artisteja: Tällä hetkellä The Black Keys ja Arctic Monkeys
Viimeisin kuuntelemani äänikirja: Altered Carbon - Richard Morgan
Lemmikki: Staffi poika Hector (Heccu tai Chonky Boi)
Markus
Työskennellyt keittiössä viimeiset 10 vuotta ympäri maailmaa Ranskasta Joensuuhun fine dining ravintoloista aina lounaspaikkoihin ja pizzeriaan.
Erittäin rauhallinen, intohimoinen ja määrätietoinen.
Intohimo eritoten pizza, jäätelö, sekä itse tehdyt limonadit.
Kokemusta on kertynyt myös omien pop-uppien, sekä kilpailujen kautta.
Kesä 2023 meni Turun saaristossa pyörittäessä pizzeriaa, josta idea omaan tuotteeseen lähti.
Aina valmis ja motivoitunut oppimaan uutte, sekä suuri halu viedä Joensuun ruokaskeneä eteenpäin.
Harrastukset: Trumpetin soitto, riippumatossa maleskelu ja yöuinnit
Lemppari ruoka-annos ravintolassa: Joku, mikä pääsee yllättämään yksinkertaisuudellaan. Viimeisin tais olla basbasin tonnikalatartar!
Lempi artisteja: Aksuli, The Smiths ja L'Impératrice
Viimeisin lukemani kirja: Miki Liukkosen O
Lemmikki: Ei viel mittään, mutta ens kesänä ois ta rkotus hankkia kanoja kaveriks puutarhanhoitoon
Sami
Valmistunut niin kokiksi, kuin leipuriksi.
Uran aikana työskennellyt ravintoloissa ulkomailla ja suomessa
Suomessa työskennellyt esimerkiksi Ravintola Palacessa. Keittiömestarina Joensuussa ravintola Kielossa
Nykyisin kokemusta kertyy leipomon puolelta. Töiden ulkopuolella kehittänyt osaamista pop-up yrittäjänä, niin ravintolan kuin leipomon osalta.
Haave yrittäjyydestä on ollut mukana tekemisessä aina ja nyt olisi hyvä aika hyödyntää opittuja taitoja ja ideoita omassa yrityksessä, sekä tuoda Joensuuhun nuorta ja innovatiivista näkemystä ja osaamista.
Harrastukset: Crossfit, aina kun aikaa riittää.
Lemppari ruoka-annos ravintolassa: Kaikki jälkiruuat! Jälkiruuat on best!! Voisin syödä pelkästään jälkiruokia ja haaveilin joskus pelkästä jälkkäribaarista!
Lempi musiikki: "Tylsä vastaus", kaikki menee kunhan on hyvä biisi! Kuitenkin parhaat festarit ollu erilaiset edm festarit.
Lemmikki: Shetlanninlammaskoira Lyyti